Redoviti odlazak u saune pozitivno utječe na naše zdravlje. Saune se oduvijek smatraju ljekovitima jer utječu na smanjenje stresa, pomažu da se opustimo i uživamo, a djeluju pozitivno na naše tijelo i duh.

Suha sauna (finska/bio sauna) blagotvorno djeluje na um i tijelo, potiče znojenje te stimulira kožu na izlučivanje štetnih tvari iz organizma. Umiruje osobe koje su svakodnevno izložene stresnom okruženju i uravnotežuje hormone. Pomaže kod bolova i napetosti u mišićima, jača imunitet te poboljšava cirkulaciju i izgled kože.

Najstariji oblik čišćenja tijela je turska ili parna sauna. Glavna karakteristika turske saune je temperatura koja je niža od 50°C, a vlažnost je stopostotna. Turska sauna pomaže cirkulaciji, protoku krvi i limfe te opuštanju mišića. Otpušta toksine u tijelu pri znojenju, pomaže kod detoksikacije organizma te se odstranjuju odumrle stanice kože i nečistoće. Stvara elastičnu i mekanu kožu, pospješuje imunitet, omogućuje hidrataciju pluća i pomaže u uklanjanju celulita.

Cjenik

Wellness 60' (Finska i Bio sauna, turska kupelj, voće i čaj)70 kn
Wellness 90' (Finska i Bio sauna, turska kupelj, voće i čaj)100 kn
Wellness 120' (Finska i Bio sauna, turska kupelj, voće i čaj)140 kn
Wellness 180' (Finska i Bio sauna, turska kupelj, voće i čaj)180 kn
Privatan wellness 60' (Finska i Bio sauna, turska kupelj, voće i čaj, max. 4 osobe)280 kn
Privatan wellness 120' (Finska i Bio sauna, turska kupelj, voće i čaj, max. 4 osobe) 550 kn
Papuče10 kn
Najam ogrtača10 kn